Medlemmar: 8836 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Frank Lampard hyllar värvningen av Petr Cech.

Lampard: "Arsenal titelutmanare med Cech"

tor 9 jul 2015 kl 14:02

Förre Chelseamittfältaren Frank Lampard hyllar värvningen av Petr Cech. Med honom i laget kan Arsenal nå toppen.

Nu sällar sig den förre Chelsea- och Manchester City-spelaren Frank Lampard till hyllningskören av Arsenals nyförvärv Petr Cech. Lampard, som spelade tillsammans med Cech under tio år i Chelsea tror att tjecken kan göra skillnad i toppstriden av Premier League.
- Att Arsenal har värvat Cech är stort. Jag har många kompisar som är Arsenalfans och de har klagat över målvaktssituationen hur länge som helst. Cech är såväl en världsklasspelare som en världsklass person och han kan vara den som får med Arsenal i titeljakten nästa säsong, säger Lampard.

För några veckor sedan sa Lampards förre lagkamrat John Terry att Cech räddar 12-15 poäng per säsong. Lampard håller med om Cechs betydelse för sitt lag.
- Arsenal var inte en miljon mil från toppen förra säsongen. De är alltid med och utmanar men lyckas aldrig nå hela vägen. Cech kommer, som Terry sa nyligen, att rädda poäng för laget. Manchester City och Chelsea kommer att vara favoriter till titeln, men Petr kommer att göra skillnad för Arsenal.