Medlemmar: 8836 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Två poäng på tre matcher oroar Arsene Wenger.

Wenger: "Vi såg slitna ut"

sön 29 nov 2015 kl 20:28

Arsene Wenger är frustrerad över det oavgjorda resultatet på Carrow Road. Nu måste Arsenal ta sig ur novembersvackan är budskapet efter matchen mot Norwich.

- Det blev bara en poäng och jag tycker att vi såg ganska slitna ut fysiskt. Vi var tvungna att kämpa för att få till vårt spel efter att vi hade haft en bra start kom Norwich in i matchen. Spelmässigt hade vi mycket bollinnehav, men hade svårt att skapa farliga chanser, säger Arsene Wenger till Sky Sports.

Trots besvikelsen över två tappade poäng framhäver Wenger hemmalagets insats.
- Vi är frustrerade, för vi ville ha tre poäng. Jag tycker att vi dominerade spelet i första halvlek, så det var en besvikelse att det var 1-1 i halvtid. Norwich var starkt fysiskt och spelade välorganiserat som lag. Det såg hela tiden fokuserade ut och kunde skapa chanser. Samtidigt var försvarsspelet vid deras mål ganska naivt.

Arsenal har bara tagit två poäng av nio möjliga i november efter två kryss mot Tottenham och Norwich samt en förlust mot West Bromwich. Arsenals form är alltså inte vad den borde vara.
- Formen är ett orosmoment, men då och då är man inne i sådana perioder under en säsong. Idag spelade vi under vår förmåga, men vi förlorade åtminstone inte. Nu handlar det om att komma ut ur den dåliga perioden och fokusera på nästa match.