Medlemmar: 8848 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Giroud sätter 0-1 i den åttonde matchminuten.

Giroud: "Vi har bra momentum"

sön 13 dec 2015 kl 16:50

Olivier Giruod är glödhet just nu. Efter hattrick på Karaiskakis-stadion i onsdags följde anfallaren upp med ett mål idag.

Arsenal rundade av en fin vecka där Olympiakos besegrades på bortaplan i onsdags, men en ny tung seger på bortaplan. Aston Villa besegrades med 0-2 och 0-1-skytten Olivier Giroud, som gjorde fyra mål i de två matcherna känner att laget är i form.
- Det har varit en fantastisk vecka. Vi gjorde ett strålande jobb i Champions League och ville avsluta veckan med en seger och gå i topp i ligan. Det var en stark insats, och bra att hålla nollan igen. Vi har bra momentum just nu och börjar nu ladda inför matchen mot City nästa måndag, säger Giroud till Sky Sports.

Fransmannens mål var hans 50:e i Premier League.
- Jag visste inte att jag hade gjort så många mål så jag är väldigt nöjd med det, men jag vill inte sluta här utan fortsätta jobba hårt och avsluta bra. Theo gjorde ett bra jobb när han fick straffen och det var mitt jobb att sätta den i mål.

Giroud är nöjd med Arsenals spel, men medger att det kanske inte var perfekt under matchen och att spelarna ibland måste våga chansa mer i offensiven.
- Vi spelar bra och håller i bollen på Arsenalsättet och vi vill dominera matcherna, men ibland måste vi våga mer och vara mer äventyrliga så att vi inte bara satsar på att ha störst bollinnehav. Som helhet är jag väldigt nöjd med laginsatsen idag.