Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Joel Campbell gjorde igår sitt tredje mål för säsongen.

"Campbell är den här säsongens Coq"

sön 10 jan 2016 kl 12:35

Efter en svag start har Joel Campbell börja växa in i Arsenalkostymen. Nu säger Wenger att han är den här säsongens Francis Coquelin.

När Francis Coquelin lånades ut till Charlton förra säsongen var det nog många som såg slutet komma för fransmannen i Arsenaltröjan.
Men så blev det inte.
När skadelistan var så lång att det inte fanns andra lösningar kallades den defensiva mittfältaren tillbaka.
Resten är historia.

Igår gjorde Joel Campbell en stark match när Sunderand knockades ut ur FA-cupen. Costaricanen gjorde mål och hyllades efter matchen av Arsene Wenger.
- Han är i lite av samma situation som Coquelin var förra säsongen. Ingen förväntade sig att han skulle göra så bra och nu har han sin plats i laget och han är redo att slåss för sin plats. Jag håller med om att han spelar med självförtroende. Om man jämför med för en månad sedan så tror han på sig själv, är med där och har rätten att spela, säger Wenger till Arsenal.com.
- Man kan säga att han är den här säsongens Coquelin.

Arsene Wenger gjorde en rad ändringar mot Sunderland. Och trots underläge lyckades Arsenal vända och vinna med 3-1.
Efteråt strödde fransmannen lovord över spelarna som kom in - Joel Campbell, Alex Iwobi och Alex Oxlade-Chamberlain.
- Chamberlain blev starkare och starkare ju längre matchen led och i andra halvlek var han riktigt bra. Joel Campbell var väldigt bra. Alex Iwobi var också väldigt bra i första halvlek, men blev lite trött i andra. Jag gillade tajmingen i hans passningar. För att spela i mitten så är det en viktig del av spelet. Han är ung, men inte rädd för att komma in och göra saker, säger Wenger.