Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Petr Cech höll nollan på nytt.

Cech: "Nöjda med poängen"

sön 17 jan 2016 kl 19:36

Petr Cech gjorde återigen en stark insats och höll nollan när Arsenal kryssade mot Stoke på Britannia under söndagen.

Arsenalmålvakten blev i Sky Sports intervjuad efter matchen, tillsammans med Stoke-diton Jack Butland, och hade följande att säga om matchen.
- Jag tycker att Stoke gjorde det väldigt bra. I första halvlek hade vi chansen att ta ledningen men Jack gjorde en bra räddning. I andra halvlek ändrades matchbilden något och de hade en del lägen. Jack gjorde det bra igen som räddade nicken [från Giroud]. Vi kunde ha vunnit och förlorat, så jag tycker vi ska vara nöjda med poängen.

Är ni nöjda med att ni fortfarande leder ligan efter den här veckan och med tanke på skadorna?
- Alla sa att vi skulle förlora här igen men vi visade att vi kan jobba hårt. Under de här omständigheterna tar vi poängen och går vidare. Vi hade otur i veckan som släppte in i ett mål i slutet. Idag är vi nöjda med poängen och är i en bra position.

Hur nöjd var du med din dubbelräddning i andra halvlek?
- Jag är nöjd med min insats. Ibland är det svåra matcher. Jag försöker bara behålla mitt lugn. Speciellt under sådana här svåra förhållanden, jag försöker se till att jag behandlar varje bakåtpassning, varje boll väldigt noggrant så spelarna framför dig känner trygghet och kan slappna av.