Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Thierry Henry sågar inställningen hos Arsenalspelarna.

"Ser inte ut som ett lag som vill bli mästare"

sön 28 feb 2016 kl 20:06

Thierry Henry sågar Arsenalspelarans inställning efter förlusten mot Manchester United. Fransmannen sägar att Arsenal inte ser ut som ett mästarlag.

Thierry Henry är rejält kritisk till Arsenalspelarnas insats och är orolig för de kommande bortamatcherna mot Tottenham och Everton.
- Det här var inte en insats av ett lag som vill bli mästare. Arsenal var tvunget att göra mer än vad de klarade av. Hur ska jag som Arsenalfan känna mig säker på laget när de åker till White Hart Lane och Goodison Park. Det enda positiva är att de fortfarande är med i titelracet, säger Thierry Henry i Sky Sports.

Arsenallagendaren tror inte att laget har vad som krävs för att vinna ligan.
- Jag känner mig inte säker på att det här laget kan bli mästare. Kan de visa mig det? Idag visade de mig ingenting.