Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Danny Welbeck har en bit kvar även om han kommit tillbaka starkt efter skadan.

"Svårt att komma tillbaka efter skadan"

mån 7 mar 2016 kl 14:33

Danny Welbeck har kommit tillbaka starkt efter skadan, men själv säger anfallaren att han har en bra bit kvar. "Det är svårt att vara borta så länge och komma rakt in i laget", säger han.

Danny Welbeck hade varit borta i tio månader när han hoppade in i slutet av toppmötet med Leicester och avgjorde matchen med sin nick bara sekunder före slutsignalen.
Anfallaren har gjort två mål på sina fem matcher sedan comebacken.
Och han stod för en bra insats i derbyt mot Spurs i lördags.

Men själv säger den engelske landslagsanfallaren att han har en bit kvar till toppformen.
- Det är svårt när du varit borta så länge, att komma rakt in i laget. Med den intensiteten som var på White Hart Lane så hade jag det svårt. Men jag försöker göra mitt bästa i varje match så får vi se hur det går, säger Welbeck.

25-åringen har genomgått en knäoperation och har matchats in försiktigt av Wenger sedan comebacken i mitten av februari.
- Jag känner mig inte riktigt vass än, det tar nog ett tag innan jag gör det tror jag. Jag är inte så vass som innan operationen och jag vet inte hur lång tid det tar innan jag känner så, men jag blir starkare och bättre varje vecka. Det är svårt att från sidlinjen och från hemmet att se på och inte kunna hjälpa till.

Arsene Wenger är dock full av beundran för hur Welbeck tagit sig tillbaka efter den svåra skadan.
- Han har jobbat riktigt hårt. Jag har sett honom varje dag och det han lagt ner för att komma tillbaka. Han säger att han inte kan spela varje match än i Premier League, men jag har sett vad han gjort på träning. Jag gillar honom för han har mixen av snabbhet och storlek. När Danny är målmedveten, så går han för det. Han är redo för fighten och alla hans attribut är högsta klass, säger fransmannen till Arsenal.com.