Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Özil göra match av mötet med Barca ikväll?

Özil: "Vi måste vara iskalla på Nou Camp"

ons 16 mar 2016 kl 15:07

Läget är nästan omöjligt - men Mesut Özil säger att Arsenal måste åka till Nou Camp och "tro på sig själva och vara iskalla framför mål".

Arsenal föll med 0-2 hemma mot Barcelona i den första matchen i åttondelsfinalen av Champions League. Ikväll är det returmöte - och ska The Gunners gå vidare utan förlängning måste man göra minst tre mål mot världens bästa klubblag.
En snudd på omöjlig uppgift.
Men Mesut Özil vill tro att den finns en chans.
- Vi måste åka dit och tro på oss själva. Om vi ser på matchen vi spelade mot Barcelona, om vi spelar vårt spel, som vi gjorde i de första 20 minuterna så hade vi många chanser. Och att göra mål i första halvlek, vi kan göra det, säger Özil till Arsenal.com.

Tysken ger sin första intervju på engelska - och säger vidare inför matchen:
- Jag har spelat där innan. Det kommer att bli högljutt, men vårt mål måste vara att spela vårt spel. Det viktigaste för oss är att tro på oss själva och ta tillvara på chanserna. Sist hade vi chanser, men gjorde inte mål. Vi måste vara iskalla framför målet. Alla spelare vill spela mot det bästa laget. I fotboll kan allt hända och vårt mål måste vara att vinna matchen, säger han.