Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Cazorla närmar sig comeback efter snart fem månaders frånvaro.

Cazorla: "Jag hatar att inte spela"

tor 21 apr 2016 kl 13:31

Santi Cazorla närmar sig efterlängtad comeback efter snart fem månaders frånvaro. Spanjoren säger att han hatar att inte kunna spela fotboll.

Det var i bortamötet med Norwich i slutet av november som Santi Cazorla skadade sig. Den spanske landslagsmannen skadade hälsenan och har missat fem månaders fotboll.
Något han inte gillar.
- Jag hatar att inte spela fotboll. Jag behöver min dagliga rutin av fotboll och när jag inte kan få det så njuter jag inte, säger han till Arsenal.com.

Men nu är mittfältaren tillbaka i full träning och en comeback är inte långt undan.
- Det har så klart varit tufft att vara borta så länge och det är fortfarande en liten bit kvar innan jag är tillbaka och kan spela med laget. Men jag tränar med laget nu så jag hoppas att jag kan vara tillbaka så snart som möjligt, säger han.

Nu var det inte bara hälen som Cazorla hade problem med.
- Knäskadan var originalskadan, men under rehabtiden fick jag problem med smärta i hälsenan och det var inget jag förväntade. Planen var att jag skulle vara tillbaka efter fyra månader och målet var att jag skulle spela returen mot Barcelona. Allt gick bra och min återhämtning var före schemat, men sedan gick allt tyvärr fel andra dagen när jag var ute och sprang med fitnesstränaren. Jag började känna ordentlig smärta i hälen så det är därför det tagit fem månader, säger Santi.