Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tomas Rosicky svarade för en assist när Tjeckien klarade 2-2 mot Kroatien.

Tjeckien kom tillbaka - Ospina straffhjälte

lör 18 jun 2016 kl 12:15

Tjeckien var på väg ut ur EM, men räddade en poäng mot Kroatien. På andra sidan Atlanten svarade David Ospina för en avgörande insats när Colombia gick vidare i Copa America.

Såväl Petr Cech som Tomas Rosicky spelade hela matchen för Tjeckien när laget på fredagen klarade 2-2 mot Kroatien. Balkanlaget tog ledningen med 2-0 genom Ivan Perisic och Ivan Rakitic innan Milan Skoda nickade in Rosickys inlägg med kvarten kvar. På stopptid fick Tjeckien straff och den placerade Tomas Necid in. Rosicky, som numera är såväl den yngste som äldste spelare som har representerat Tjeckien i EM, rapporteras ha skadat ljumsken i matchen och riskerar att missa den avslutande gruppspelsmatchen mot Turkiet.

Hector Bellerin satt på bänken hela matchen när Spanien besegrade Turkiet med 3-0.

David Ospina spelade hela matchen när Colombia besegrade Peru i New Jersey i Copa America. Matchen var mållös efter full tid och förlängning och i straffläggningen satte colombianerna alla sina straffar, medan Ospina räddade Perus tredje straff med foten innan den fjärde sköts över. Nu väntar semifinal mot Chile eller Mexiko för Colombia.