Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blev ingen rolig premiär för Cech och Arsenal.

Cech: "Momentum skiftade med frisparken"

sön 14 aug 2016 kl 19:57

Arsenal åkte på en tung 3-4-förlust mot Liverpool i premiären hemma på Emirates Stadium.

Petr Cech fick plocka fyra bollar ur nät under premiären på Emirates Stadium och var givetvis inte nöjd när han blev intervjuad efter matchen.
- Vi startade väldigt bra. Vi var organiserade och kontrollerade matchen. Det var synd att missa straffen men laget reagerade bra, sa Cech till Sky Sports efter matchen.

- I andra halvlek skiftade momentum i och med frisparken. Liverpool hade mer ambition och var väldigt aggressiva. Vi blev straffade av Lallanas mål och efter det öppnade vi upp spelet för snabbt och tillät tre, fyra, fem kontringar. När du ligger under med 4-1 i första matchen är det ibland svårt att ta sig samma men vi gjorde två mål, fortsatte Arsenalmålvakten.

Cech, lagkapten för dagen, avslutade:
- Du vill inte förlora matchen. Som spelade förstår du att supportrarna kom till premiären med förhoppningar om seger. Det är bara att tugga i sig förlusten. Vi spelade bra i 60 minuter men var inte bra nog under 30 minuter.

Uppdatering: Enligt rapporter på Twitter krockade Petr Cech med en pelare i Emirates Stadiums garage efter matchen. Ingen ska dock ha blivit skadad.