Medlemmar: 8772 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Iwobi vandrar av planen med Colin Lewin.

Fyra veckor för Iwobi

ons 17 aug 2016 kl 13:32

Arsenals unge talang Alex Iwobi kan vara borta upp till fyra veckor.

Arsenals 20-årige nigerian som utgick på grund av skada i den 59'e minuten under förlustmatchen mot Liverpool i helgen kan enligt obekräftade uppgifter från England missa upp till fyra veckor. Spelaren har undergått en undersökning av sin sträckta ljumske och det var något värre än befarat. Alex Iwobi har haft en förträfflig försäsong och fick förtroendet från start av Arsene Wenger i premiären.

Arsenals mittfält har, i jämförelse, sett tämligen välsituerat ut men med två skador i senaste matchen är inget gott tecken. Mesut Özil förväntas dock vara klar för spel mot Leicester efter att ha vilat mot Liverpool efter sitt spel med Tyskland i EM i sommar.