Medlemmar: 4781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir inget spel för Aurier som inte får komma in i Storbritannien.

Aurier stoppas - får inte resa in i landet

tis 22 nov 2016 kl 23:33

Serge Aurier kommer missa onsdagens Champions League-gruppfinal mot Arsenal. Ivorianen har fått sitt visum indraget och får inte resa in i Storbritannien.

PSG ska vara vansinniga över beslutet. Man hade räknat med att alla papper skulle vara i sin ordning, men nu står det klart att myndigheterna i Storbritannien dragit in Auriers visum.
Detta göra att ytterbacken inte kommer att komma till spel på onsdag kväll när Arsenal och PSG gör upp om gruppsegern i grupp A.

Bakgrunden är ett nattklubbsbråk där Aurier dömdes till två månaders fängelse för att ha armbågat en polis. PSG trodde att man hade alla papper i ordning redan i oktober, men under eftermiddagen meddelade det engelska inrikesministeriet:
"The immigration rules clearly state that non-EU nationals who have received a custodial sentence of less than 12 months within the last five years will be refused on criminality grounds."

Men Aurier är inte den enda spelaren i PSG som kommer missa mötet med Arsenal. Pastore, Kurzawa och Rabiot kommer inte heller till spel på grund av skador.
Dessutom finns frågetecken för Di Maria och keepern Aréola.