Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det ser inte ut att bli något Crystal Palace för Jenkinson.

Jenkinson och Palace kommer inte överens

fre 20 jan 2017 kl 00:58

Arsenal ska enligt uppgift vara överens med Palace. Men Carl Jenkinson vill ha mer betalt än vad Eagles erbjuder. Nu kan övergången grusas.

Förra veckan såg allt klappat och klart ut. Arsene Wenger berättade om Crystal Palace intresse för Carl Jenkinson som media rapporterade att högerbacken kunde bli klar för Londonklubben redan innan helgen.
Men så blev det inte.
Och ännu har ingen transfer offentliggjorts.
- Det finns en möjlighet att Jenkinson går till Palace, ja, men inget är klart. Det är upp till honom att hitta en lösning med dem, sade Wenger på presskonferensen igår inför mötet med Burnley på söndag.

Nu skriver Guardian att anledningen till att övergången inte gjorts klar beror på just detta. Tidningen rapporterar att Palace och Arsenal är överens. Övergångssumman ska vara förhandlad och klar och ligga på runt £7 miljoner.
Men Jenkinson själv kommer inte överens med Palace om de personliga detaljerna.
Högerbacken ska ha runt £40 000 i veckolön i Gunners - en lön som Palace ska vara villiga att matcha om han skriver på.
Men 24-åringen ska vilja ha mer för att byta norra London mot södra.
Och toppen mot botten.

Enligt tidningen ska nu förhandlingarna ha upphört - och man skriver att det inte är troligt att Jenkinson kommer att återförenas med Sam Allardyce som var tränare för West Ham när högerbacken var utlånad dit.
Jenko ska vars sugen på att lämna Arsenal för att få spela.
Hittills har det bara blivit fem matcher den här säsongen.
Siktet är nu inställt på att någon av de andra klubbarna som visat intresse, West Bromwich och Watford, ska kliva in i matchen igen.