Medlemmar: 8707 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Perra gillar att bära den rödvita tröjan.

"Min kärlek för den här klubben är äkta"

fre 20 jan 2017 kl 16:51

Igår blev det offentligt att Per Mertesacker blir kvar och spelar i Arsenal nästa säsong. Idag kommenterar kaptenen beskedet med ett känslosamt brev.

Per Mertesacker kom till Arsenal 2011 och igår blev det klart att den 32-årige mittbacken utnyttjar en option och stannar i norra London även nästa säsong.
Ett besked som betyder mycket för tysken.
Idag har han publicerat ett brev på sin Facebook-sida, som också kommer att vara med i söndagens matchprogram mot Burnley.

"Jag ska bara vilja säga hur väldigt tacksam jag är för att ha förlängt mitt kontrakt med Arsenal. Det gör mig verkligen stolt och också lite känslosam. Jag har varit bort i sex månader och att ha sånt förtroende från tränaren gör mig verkligen ödmjuk och tacksam. Tro mig, jag kommer göra allt jag kan i det dagliga jobbet för att bli bättre och för att göra de runt omkring mig bättre. Jag har verkligen jobbat hårt för att komma tillbaka och visa att jag fortfarande duger på planen, för jag vill hjälpa den här fantastiska klubben att bli så lyckosam det går.

Min kärlek för den här klubben är äkta. Jag bryr mig om mina lagkamrater, om fansen och jag vill att folk ska identifiera sig med oss. Det är väldigt viktigt för mig och har alltid varit. Jag känner att det alltid varit en länk mellan mig och Arsenal. Jag har berättat historien några gånger om när jag kom till London som en liten grabb och kom tillbaka med en Arsenaltröja. Jag har aldrig gjort mig av med tröjan och om sanningen ska fram så hänger den på väggen i mitt kontor i Tyskland. Jag kommer alltid att behålla den för den påminner mig om att cirkeln är sluten, om resan jag gjort med Arsenal och om människorna som har stöttat mig så att jag kunde nå mina mål. Att ha på sig Arsenaltröjan är verkligen något speciellt för mig och den tröjan påminner mig om det".