Medlemmar: 8876 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Senaste nytt på biljettfronten.

Biljettinfo: Leicester, Lincoln, Bayern, Sunderland

tis 21 feb 2017 kl 17:19

Det är lite stökigt i spelschemat framöver - här reder vi ut det som går att reda ut just nu.

I och med att Arsenal slog ut Sutton igår kväll kommer vi att möta Lincoln den helgen som vi skulle ha spelat mot Leicester, det vill säga den 11-12 mars. Vilken dag vi ska möta Non League-laget på Emirates Stadium är ännu inte spikat.
Det är inte heller spikat vilken dag som Leicestermatchen kommer att spelas.

Vi kommer så snart vi har all info att mejla ut till alla er som sökt och tilldelats biljetter till Arsenal mot Leicester. Vår ambition är att ni ska, om ni vill, kunna byta dessa mot biljetter till Lincoln.
Ni behöver inte mejla oss och fråga hur det blir, vi hör av oss när vi har allt klart med Arsenal.
Vi ska också kolla med Arsenal om vi kan ansöka om fler biljetter nu, men först och främst kommer vi att prioritera att försöka lösa biljetter till alla de som redan tilldelats till Leicester.
Så fort det spikas ett nytt datum för Arsenal mot Leicester så kommer vi sälja de biljetter som vi redan har.

Arsenal spelar nu ingen match förrän den 4 mars. Detta beroende på att Southampton, som vi skulle ha mött på lördag, spelar Ligacupfinal mot Manchester United. När vår match mot Saints kommer att spelas är ännu inte bestämt.

Den 7 mars väntar returen mot Bayern München på Emirates Stadium. Vi har några biljetter lediga dit. Om ni vill köpa biljetter till den matchen så mejla biljetter@arsenal.se.

Den sista matchen som troligen kommer att beröras av FA-cupen är hemmamötet med Sunderland i april. Den helgen ska semifinalerna i FA-cupen spelas och i och med att vi återigen lottats mot ett Non League-lag är risken stor att matchen kommer att flyttas.
Vi uppmanar därför alla er som planerat att åka och se hemmamötet med Sunderland att inte boka flyg och hotell innan ni vet när den matchen kommer att spelas.
Högst troligt kommer Arsenal spela på Wembley den helgen, och chansen att Arsenal Sweden skulle få biljetter dit i den omfattningen är minimala. Vi kan få tillgång till biljetter, men då kommer antalet att vara lågt.

Under biljettöversikten så står det att Arsenal v Leicester ska spelas 31 maj. Det ska den inte. Men en match måste ha ett datum i vårt system och för att den inte ska försvinna så satte vi den där. Vi kommer att flytta den till rätt datum när väl matchen spikas.