Medlemmar: 6070 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Landslaget nästa för Kos och Giroud.

Kos och Giroud landslagsuttagna

tor 16 mar 2017 kl 14:22

Didier Deschamps presenterade nyligen sin landslagstrupp. Laurent Koscielny och Olivier Giroud är med.

Efter West Brom-matchen på lördag väntar ligabreak för landslagsspel. Frankrike möter då Luxemburg i kvalet till VM och Spanien i en vänskapslandskamp. Les Blues förbundskapten Didier Deschamps presenterade idag sin trupp.
Där finns både Laurent Koscielny och Olivier Giroud med.

Här är Frankrikes trupp:

Målvakter: Hugo Lloris (Tottenham), Benoît Costil (Rennes), Alphonse Areola (PSG)

Försvarare: Layvin Kurzawa (PSG), Benjamin Mendy (Monaco), Laurent Koscielny (Arsenal), Adil Rami (Sevilla), Samuel Umtiti (Barcelona), Presnel Kimpembe (PSG), Bacary Sagna (Manchester City), Djibril Sidibé (Monaco)

Mittfältare: Blaise Matuidi (PSG), N’Golo Kanté (Chelsea), Adrien Rabiot (PSG), Paul Pogba (Manchester United), Dimitri Payet (Marseille), Corentin Tolisso (Lyon)

Anfallare: Olivier Giroud (Arsenal), Ousmane Dembélé (Dortmund), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Thomas Lemar (Monaco), Kevin Gameiro (Atletico Madrid), Kylian Mbappé (Monaco), Florian Thauvin (Marseille)