Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Om vi ska tro engelsk media ska de här två herrarna inte vara helt överens om hur klubben ska drivas framåt.

Wenger och Gazidis inte överens

fre 7 apr 2017 kl 14:34

Att Wenger kommer skriva på, eller redan har gjort det, ett nytt kontrakt på två år är enligt de flesta bedömare så gott som klart. Men trots det är inte allt frid och fröjd.

The Mirror säger att en maktkamp utspelar sig bakom kulisserna på Emirates. VD:n Ivan Gazidis vill driva igenom stora förändringar i klubben.
Ledningen med Gazidis i spetsen vill driva igenom en anställning av en sportsligt ansvarig, se över klubbens medicinska avdelning, akademin och utveckla träningsanläggningen Colney.

Något som Wenger nu motsätter sig och han har tidigare kallat förslagen om att förändra allt som utspelar sig vid sidan av planen för "ytlig varmluft".
Wenger ska vara väldigt lojal mot både den assisterande tränaren Boro Primorac och målvaktstränaren Gerry Peyton. Gazidis vill däremot ta in fansfavoriterna och populära klubblegenderna Patrick Vieira och Thierry Henry istället - något Wenger inte är lika sugen på.

Gällande sommarens transferfönster är man införstådd att man måste spendera, men man vill även lägga pengar på scouting. Samtidigt skriver The Mirror att Wenger tydligen ska ha planerat Arsenals verksamhet de kommande tio åren, och att han vill kratta manegen för sin efterträdare.

Vad tror ni, vem vinner kampen om Arsenals nödvändiga förändringsprocess?