Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ivan Gazidis vill fira fler titlar tillsammans med Arsene Wenger.

Gazidis: Vi ska vinna Premier League

ons 31 maj 2017 kl 21:39

Wenger är klar för två nya år. Ivan Gazidis, VD, går igenom hur Arsenal mår i en väldigt öppen intervju på Arsenals hemsida.

- Ambitionen är tydlig från vår sida. Wenger ska, tillsammans med hela klubben, sätta oss i en position där vi kan vinna ligan, vinna i Europa och utvecklas. Jag har jobbat med Arsene i åtta år och hans DNA är klubbens DNA, säger Gazidis till Arsenal.com.

Vad är nästa nivå för Arsenal? 
- Nästa nivå är att få oss från där vi är nu, till att konkurrera hela säsongen för ligatiteln. Om vi är på den nivån av kvalité hela säsongen igenom kan vi tävla i alla tävlingar. Det är vad vi vill göra, och skillnaderna i fotboll är inte enorma. Jag är övertygad om att vi har rätt person för att uppnå detta.

Du har berört fansens frustration denna säsong. Vad har du att säga till dem?
- Jag skulle säga att det vi vill är att att göra våra fans stolta, den typ av stolthet vi hade på Wembley Stadium i helgen. Det är fantastiska stunder som lever i folks minnen och fotbollsklubbens historia för alltid. Tillsammans kan vi uppnå stora saker. Kom ihåg att denna fotbollsklubbs motto är "Victoria Concordia Crescit", seger genom harmoni. Vi måste återställa den harmonin genom att ställa oss bakom laget för att lyckas tillsammans.

Vad händer om fansen fortsätter att kritisera Wenger och styrelsen?
- Vi måste leverera för att få fansen bakom detta lag. Vi är väldigt medvetna om det. Det är upp till oss. Vi måste visa det för fansen och vi ska göra det.