Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det lär fortsatt bli mycket snack om Bellerin och hans eventuella övergång till Barcelona.

Fortsatt mycket snack om Bellerin

mån 19 jun 2017 kl 12:44

Nacho Monreal säger att han kommer stanna. Spansk media skriver att han köpt hus i Barcelona. Hector Bellerin själv har inlett U21-EM i Polen med en övertygande seger.

Det har ryktats hela våren att Hector Bellerin ska vilja flytta tillbaka till Barcelona och katalanerna vill att högerbacken återvänder. Men 22-åringen skrev i vintras på ett nytt kontrakt med Arsenal.
Ett kontrakt som sägs gälla till 2023.
En kombination som inte är till Bellerins fördel om han vill lämna London.
Det har snackats om att Barcelona är redo att slanta upp £45 miljoner.
Själv har han skrivit på Twitter: "Tro inte på allt ni läser ...".

Men i dagarna kommer rapporter från Spanien och Mundo Deportivo, som Mirror citerar, att Bellerin har köpt sig ett hus på den katalanska kusten. Tidningen skriver också att hans föräldrar, som innan bott i London, flyttat tillbaka till Katalonien.
Bellerin själv ville inte kommentera flyttryktena nyligen utan sade bara:
- Jag är helt fokusera på U21 och jag tänker inte på något efter EM.
Det spanska U21-laget, där Bellerin spelade 90 minuter, vann med 5-0 i öppningsmatchen av EM som spelas i Polen. Spanjorerna mötte Makedonien.

En som dock tror att Bellerin blir kvar i Arsenal är Nacho Monreal. Det är Mundo Deportivo som snackat med vänsterbacken som säger:
- Han är en Arsenalspelare och kommer högst troligt att fortsätta här. Hector är en viktig spelare för oss och vår tränare har flera gånger sagt att han räknar med honom. Klubbarna behöver förhandla och sedan får vi se vad som händer, men jag är ganska säker på att han fortsätter hos oss.

Monreal säger till tidningen att han och Hector inte snackat om någon flytt.