Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

David Ospina är redo att slåss om startplatsen mellan stolparna.

Ospina stannar - vill bli nummer ett

tis 1 aug 2017 kl 13:10

Ryktena har gått varma runt David Ospina den här sommaren. Ska han stanna i Arsenal eller lämna klubben? Nu har han själv svarat.

David Ospina har under större delen av sin Arsenalkarriär varit andraval bakom Petr Cech respektive Wojciech Szczesny, och främst fått stå i cuperna - inklusive förra säsongens FA-cupfinal. Det har därför förkommit spekulationer om att colombianen vill lämna Arsenal för att få mer speltid någon annanstans. Bland annat har turkiska klubben Fenerbahce visat intresse.

Nu tar dock Ospina bladet från munnen - han, som enligt Transfermarkt har kontrakt med Arsenal till 2019, vill stanna i Arsenal och på allvar ta upp kampen med Cech.
- Jag har kontrakt med klubben, jag är nöjd här och jag kommer att kämpa så länge jag är här. Jag ska fortsätta och vinna jobbet. Det är det jag arbetar för, jag har jobbat i tre år och nu väntar jag på att få chansen, säger 28-åringen.

Wenger har inte uttalat sig om vem han anser vara klubbens förstamålvakt under kommande säsong - facit får vi mot Leicester den 11 augusti.