Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mustafi når högst i en nickduell på Stamford Bridge.

Mustafi: "Något att bygga på"

mån 18 sep 2017 kl 19:11

Arsenal borde använda insatsen mot Chelsea som en språngbräda mot kommande matcher. Det säger Shkodran Mustafi.

Arsenal, som inte brukar ta särskilt många poäng på bortaplan mot de andra topplagen, fick med en poäng hem till Emirates efter 0-0 på Stamford Bridge mot Chelsea. Det var en insats som definitivt var ett fall framåt jämfört med matchen mot Liverpool för några veckor sedan. Arsenalbacken Shkodran Mustafi vill att Arsenal ska använda matchen mot Chelseainsatsen som ett avstamp för fortsättningen av säsongen.
- Vi är ett lag som är villigt att lära oss. Jag tror att vi måste försöka bygga på något och den här insatsen kan vi bygga på. Vi var väldigt välorganiserade när vi inte hade bollen, säger Mustafi.

Det finns även anledning att ta med sig den offensiva insatsen, enligt tysken.
- När vi hade bollen spelade vi en del briljant one touch-fotboll. Vi mötte förra årets mästare och om vi spelar såhär kommer vi kunna ta många poäng. Vi kan bygga på det här.

- Jag älskar att spela i Premier League för det märks att alla alltid försöker vinna, och alltid försöker spela bra. I slutändan, även om vi inte fick med oss tre poäng, gjorde vi en bra insats och vi tar med oss den till nästa match.