Medlemmar: 8709 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Wilshere i ligan för Arsenal snart?

"Jag är bättre tränad än någonsin"

sön 8 okt 2017 kl 14:10

Jack Wilshere börjar komma tillbaka på allvar. Själv säger mittfältaren: "Helt ärligt, så är jag bättre tränad än någonsin".

Det var mycket snack under sommaren om Jack Wilshere skulle lämna Arsenal. Mittfältaren var skadad och hade bara ett år kvar på sitt kontrakt. Det mesta tydde på att Jack skulle fortsätta spela fotboll någon annanstans.
Men så blev det inte.
25-åringen blev kvar.

Målet var att komma i form igen och spela till sig en plats. Det verkar han snart vara på väg att göra. Än så länge har det inte blivit något Premier League-spel. Men Wilshere har lirat både ligacupen och Europa League.
Själv säger han till Arsenal.com:
- Helt ärligt, så är jag bättre tränad än någonsin.
- Jag får ofta höra bossen säga att det är mina första fem meters-ryck, när jag får bollen och försöker ta mig förbi försvarare och jag känner att det går bättre och bättre varje dag. När jag tittar på mina siffror efter matcherna och jag har varit borta i fyra månader så är jag inte det som sprungit mest. Men mina siffror är bra.

Wilshere slog igenom tidigt och spåddes en lysande framtid. Men stora skadeproblem har satt stopp för det.
När han ser tillbaka på det säger han:
- När jag slog igenom i A-laget, när jag var ser tillbaka på när jag var 16, så tog jag saker för givet. Jag tränade varje dag och när du är 16 så kan du göra det. Men när du blir äldre och din kropp förändras, när du blir skadad, så måste man vara mer försiktig i vissa situationer och det gör dig starkare också. Jag har alltid älskat att spela fotboll och det är vad jag vill göra.