Medlemmar: 7686 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer vi få se Wenger som förbundskapten 2022?

Wenger sugen på VM 2022

ons 15 nov 2017 kl 17:57

I somras skrev Arsene Wenger på ett nytt tvåårsavtal med Arsenal. Men fransmannen har funderingar på framtiden. Och VM lockar.

Han är upptagen för att hinna med VM i sommar i Ryssland - och dessutom har Arsene Wenger kontrakt med Arsenal.
Men mästerskapet i Qatar 2022 lockar fransmannen.
I en intervju med BeIn Sports han:
- Kanske. Jag kommer att göra det någon gång. Men fram till nu så har jag gillat att vara involverad varje dag i livet hos en klubb, för det riktiga testet är där. VM är fyra-fem veckor, det är mer koncentrerat. Men den riktiga kunskapen är att ha hand om ett lag på daglig basis. Jag kommer inte alltid ha styrkan att göra det, den fysiska styrkan, så kanske kommer jag att flytta in i det (landslagsfotbollen).

Wenger har hunnit bli 68 år. Efter förra säsongen skrev han på ett nytt tvåårskontrakt med Arsenal. Men helt klart är att han är sugen på en roll inom landslagsfotbollen.
- Så länge jag lever kommer jag att vara inom fotbollen. Jag vet inte som vilken roll. Så länge jag kan kommer jag att vara manager, men en dag tar det slut.

Han har tidigare ryktats vara aktuell för bland annat det engelska landslaget.