Medlemmar: 3220 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Flera italienska klubbar verkar vilja värva Wilshere.

Milan vill ha Jack Wilshere

mån 12 mar 2018 kl 16:05

Jack Wilshere och Arsenal kommer inte överens om ett nytt kontrakt. Nu ökar det utländska intresset för mittfältaren.

Först sade rapporterna att Jack Wilshere var väldigt nära att skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal. Det verkade som att han skulle acceptera det nya avtalet som innebär en lönesänkning från £120 000 i veckan till £90 000, men med chans att tjäna mer om den skadedrabbade mittfältaren får spela.
Men så förrförra veckan kom nya rapporter.
Då var nära helt plötsligt långt ifrån.

Arsene Wenger har innan sagt att bollen ligger hos Wilshere - vilket han själv bekräftade efter Milanmatchen.
Men han sade också:
- Saker och ting har förändrats sen då och jag kan säga att vi inte är närmare någon lösning.

Idag skriver Express att det utländska intresset för Jack börjar växa sig allt starkare. Man skriver förvisso att Arsenal gärna behåller 26-åringen, men flera italienska klubbar ska vara sugna på att kontraktera engelsmannen.
Nu senast Milan som blev imponerade av hans insats på San Siro.
Men även Juventus och Sampdoria ska vara intresserade.

Kommentarer

Bild för Brattis

Sälj, han har fått chanserna nu och det liknar mest den gamle Wilshere. Vill mycket, långsam, förutsägbar och har tyvärr stannat i utvecklingen. Synd på en från början lovande spelare. Försök få in en ung utvecklingsbar sydamerikan på mittfältet i stället. COYG