Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bra dag för Maitland-Niles.

Nytt tröjnummer - nytt kontrakt

tis 12 jun 2018 kl 15:20

Ainsley Maitland-Niles byter ner sig och upp sig. Från ett högre till längre tröjnummer. Och från en lägre till en förmodligen högre lön.

Arsenal meddelade på tisdagen att Ainsley Maitland-Niles skrotar tröja nummer 30 och halverar och tar nummer 15. Han ville ha nummer 4 vilket han berättade om i intervjun i senaste numret av Kanonmagasinet - men det tog Mohamed Elneny.
Men tröjnummerbytet är inte det enda.

För Maitland-Niles har även skrivit på ett nytt långtidskontrakt med klubben. Under den gångna säsongen gjorde 20-åringen 28 matcher för Arsenal. Klubben skriver inget om hur långt hans nya kontrakt är.

Ni kan så klart köpa Arsenals nya matchtröja med Ainsley Maitland-Niles tryck i Arsenal Swedens webbshop!