Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kanske blev Chambers så här glad efter att ha skrivit på det nya kontraktet?

Bekräftat: Nytt kontrakt för Chambers

tis 3 jul 2018 kl 11:50

Ryktena har gått ett tag om att Calum Chambers skulle ha skrivit på ett nytt kontrakt, och detta har nu bekräftats av Arsenal.

Många trodde att Chambers inte hade någon framtid i Arsenal efter att under sina fyra år i Arsenal inte ha lyckats slå sig in i startelvan, men han ser i alla fall inte ut att lämna klubben den här sommaren då han nu har skrivit på ett nytt kontrakt. I vanlig ordning säger Arsenal själva inget om längden på kontraktet, men uppgifter gör gällande att det ska vara ett fyraårskontrakt.

Förlängningen tyder på att Unai Emery ser Chambers som en framtidsman med tanke på att den sistnämnde skrev på en nytt kontrakt med klubben så sent som i oktober 2017, ett kontrakt som gällde till 2021. Emery själv säger så här till arsenal.com:

"Jag är jätteglad att Calum har förlängt sitt kontrakt. Han spelade en viktig roll för laget förra säsongen och är en del av mina planer för den kommande säsongen".

Huvudpersonen själv är förstås också glad och nöjd:
"Det har varit lite upp och ner under mina fyra säsonger i klubben, men det är här jag vill vara och jag ser nu fram emot den kommande säsongen."

Under sina fyra säsonger i Arsenal har Calum gjort 83 framträdanden där han har stått för tre mål, tre assist, tretton gula kort och en utvisning (statistik från transfermarkt.co.uk).