Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Danny Welbeck på väg bort från Arsenal?

Welbeck till Everton?

ons 18 jul 2018 kl 10:15

Danny Welbeck har haft en skadefylld tid i Arsenal och aldrig riktigt lyckats etablera sig. Nu påstår The Times att han kan vara på väg till Everton.

Det har spekulerats en hel del kring vilka spelare som ska få lämna Arsenal innan säsongen drar igång. Utöver de mer uppenbara kandidaterna till att lämna klubben såsom tex Lucas Perez och Joel Campbell seglar nu en ny kandidat upp i form av Danny Welbeck. Detta rapporteras, enligt Arseblog, av den brittiska morgontidningen The Times som påstår att Everton ska vara intresserade av att kontraktera Welbeck.

Welbeck har i dagsläget mindre än ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal och inga rykten har hörts om något erbjudande om förlängning, så en försäljning av den hårt jobbande men ack så skadeförföljde Welbeck vore inte alls ologisk.