Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sir Chips Keswick och Ivan Gazidis på läktaren under PSG-Arsenal 2016.

Sir Chips: "Gazidis är fullt engagerad i Arsenal"

ons 25 jul 2018 kl 13:06

Efter spekulationerna om att Arsenals VD Ivan Gazidis är på väg till Milan har Arsenals ordförande nu uttalat sig. Beskedet är dock inte glasklart.

Under de senaste dagarna har det kommit ett flertal rapporter om att Arsenals VD Ivan Gazidis uppvaktas av AC Milan. Det har spekulerats i att Gazidis skulla vara sugen på nya utmaningar efter att ha fått en ny ledarorganisation på plats i Arsenal. Nu säger dock Arsenals ordförande Sir Chips Keswick att Gazidis är fullt fokuserad på Arsenal - men han säger inte att det är fastslaget att VD:n kommer att stanna i klubben.

Här är Keswicks uttalande:
"Vi är medvetna om spekulationerna som omger vår VD Ivan Gazidis. Vi vet att han mottarmånga erbjudanden från organisationer inom och utanför sporten då han är en enormt respekterad person. Han har aldrig accepterat något av de möjligheterna och han har aldrig talat om dem offentligt. Han har alltid varit fullt engagerad i att ta Arsenal framåt och jobbar för närvarande hårt i Singapore med vår nya huvudtränare Unai Emery när vi förbereder oss inför den nya säsongen."