Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ny match idag - nya möjligheter för Unai Emery att hitta rätt i sitt lagbygge.

Emery har inte hittat sin bästa elva än

sön 23 sep 2018 kl 12:37

Startelvorna har sett hyggligt lika ut i ligaspelet. Men Unai Emery säger att han inte funnit sin favoritelva än.

Han har inte mixtrat så mycket med målvakt och backlinje. Men mittfältet och anfallet har ändrats och bytts desto mer under de fem inledande Premier League-omgångarna.
Nu säger Unai Emery:
- När vi går in till matchdagen har jag funderingar vilka jag ska välja i startelvan. Och när jag har problem med det är jag nöjd för det innebär att spelarna gör bra prestationer. Jag vill inte ha någon förstaelva. Jag vill ha 20 spelare som kan spela, säger han.

När Gunners tog sin an Vorskla Poltava i veckan så gjorde Emery kanske inte så många ändringar som många väntat sig. Han gjorde verkligen inte som Arsene Wenger gjorde och spelade B-laget inledningsvis i cupen.
Spanjoren gav dock speltid till Bernd Leno, Stephan Lichtsteiner, Rob Holding, Mohamed Elneny, Alex Iwobi och Danny Welbeck som inte fått lira så mycket i ligan.
Men istället för att ge chansen till såna som Eddie Nketiah och Emile Smith Rowe (fick dock göra debut och hoppa in) så startade han med Pierre-Emerick Aubameyang, Lucas Torreira och Henrikh Mkhitaryan.

Arsenal möter Everton hemma idag.
Kick off är 17.00.
Viken elva tror ni Emery väljer idag?