Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Koscielnys rehab går bättre än förväntat

Koscielny nära comeback

tor 18 okt 2018 kl 15:49

Koscielny närmar sig spel igen. Återhämtningen från skadan går snabbare än väntat - och i veckan har han varit mycket involverad i träningen med resten av laget.

Laurent Koscielny har varit borta från spel sedan i maj. Det var under förlustmatchen mot Atletico Madrid som fransmannen skadade sin achilles rejält - men nu är Koscielny inte långt från spel igen. I veckan har försvararen anslutit till resten av spelarna på Colney - och var tungt involverad i träningen. Detta rapporterar football.london-journalisten Charles Watts på twitter.

Men ännu är inte Koscielny redo för spel. Arsenal vill inte stressa tillbaka försvararen, utan låta det ta sin tid för att undvika fler skador. Om kaptenen är tillbaka före november får vi se - men rehabiliteringen går åt rätt håll.