Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nacho var lättare hamstringsskadad och missade mötet med Leicester.

Läget med Monreal och Kolasinac

tis 23 okt 2018 kl 14:37

Båda vänsterbackarna var skadade mot Leicester och Unai Emery fick spela Stephan Lichsteiner där. Nu säger Arsenaltränaren: "Igår var en dålig dag med skador".

Det var lite av en "vad har hänt" när man såg Arsenals laguppställning mot Leicester igår kväll. Både Nacho Monreal och Sead Kolasinac saknades och Stephan Lichtsteiner fick spela vänsterback.
Efter 3-1-segern berättade Arsenaltränaren Unai Emery hur läget är:
- Igår (söndag) var en dålig dag med skador. Vi hade två i samma position. Monreal och Kolasinac kom till träningen med mindre problem. Men de tränade med gruppen. I morse (igår) var nyheten att ingen av dem var okej för att spela.

I den andra halvleken bytte Emery ut Lichsteiner och flyttade ner Granit Xhaka som vänsterback sista halvtimmen.
- Xhaka spelade 30 minuter, men för balansen i laget är det bättre om Nacho eller Sead är okej och kan spela. Vi får se hur de är för de kommande matcherna, men jag hoppas att de är nära att kunna spela. Kanske inte för torsdag, men jag hoppas nära, säger Emery.

När det gäller Sokratis, som också missade gårdagens match, säger Arsenaltränaren:
- Han tränade i morse (igår) och kanske att han kan vara tillbaka på torsdag. Vi har många matcher på få dagar nu, då är det viktigt att våra förberedelser är bra. Och det är viktigt att ge våra spelare vila.

Nästa match för Arsenal är på torsdag i Europa League borta mot Sporting Lissabon.