Medlemmar: 8902 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det verkar inte bli någon fortsättning för Ramsey i Arsenal.

Sky: Ramsey får inget nytt kontrakt

ons 31 okt 2018 kl 20:32

Aaron Ramsey kommer lämna Arsenal gratis i sommar. Klubben kommer inte erbjuda walesaren något nytt kontrakt - det har man meddelat mittfältaren, enligt Sky.

Det ser ut att vara game over mellan Arsenal och Aaron Ramsey. I alla fall om vi ska rapporterna från Sky nu ikväll. TV-kanalen skriver på sin hemsida att Arsenal nu har meddelat walesaren att man inte kommer att erbjuda honom något nytt kontrakt.
Man säger också att mittfältaren kommer att lämna gratis i sommar. En försäljning i januari verkar inte aktuell.

Ramsey sade förra veckan att ingen från klubben snackat med honom.
"Vi vet alla att kontraktet plockades bort. Jag vet inte exakt varför. Ett par veckor tidigare hade vi i princip kommit överens och jag var redo att skriva på. Något hände. Jag vet inte vad. Jag får bara borra ner huvudet, jobba hårt och hjälpa laget så mycket jag kan. Vi får se var det tar vägen. Förhoppningsvis kommer någon berätta. Jag kommer acceptera det, om det finns en anledning. För tillfället har jag inte letat efter svar på den frågan".

Nu menar Sky att klubben snackat med Ramsey och meddelat honom att det inte kommer att bli någon fortsättning i klubben. 27-åringen kom från Cardiff 2008 och har gjort 341 matcher för Arsenal. 59 mål har det blivit.