Medlemmar: 8870 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shkodran Mustafi gjorde Arsenals första mål i den oavgjorda matchen mot Manchester United på Old Trafford.

Mustafi:"Vi måste spela smartare"

tor 6 dec 2018 kl 10:46

Två tappade ledningar på Old Trafford fick Shkodran Mustafi att vara självkritisk efter matchen, men ändå inte helt missnöjd.

2-2 på en arena som vi traditionellt har haft väldigt svårt för är inget katastrofresultat men det var en match de flesta är överens om att Arsenal borde ha vunnit. Så här sade Shkodran Mustafi till Arsenal.com efter matchen:
- Vi gjorde allt vi kunde för att vinna och få med oss de tre poängen hem. Vi släppte in mål efter att ha tagit ledningen och där måste vi agera smartare. Vi måste vara mer uppmärksamma på de farliga situationerna och det andra målet ska vi bara inte släppa in.

Påverkade söndagens match? Nej, det vill inte Mustafi hålla med om:
- Manchester United spelade också match i helgen. När man spelar ett derby ger man 110% men jag vill inte komma dragande med ursäkter. Jag tycker att vi borde ha kunnat prestera bättre idag och vi hade ett flertal chanser. Vi hade många inspel, framför allt från vår vänsterkant. Med lite tur hade vi vunnit, men vi får ta den poäng vi fick och det var viktigt att inte förlora.
- Trots allt hade vi två stora matcher i mötet mot Tottenham och den här matchen och vi fick i alla fall fyra poäng, så vi får ta med oss det och ta oss an nästa motståndare.