Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det verkar vara nära nu ...

Arsenal nära att signa Denis Suarez

fre 18 jan 2019 kl 20:04

Unai Emery vill inte ge oss information från de privata samtalen. Uppgifterna från Spanien säger att Denis Suarez är nära en Arsenalflytt.

Denis Suarez är den spelare som det snackas om mest in till Arsenal detta transferfönster. När Unai Emery höll presskonferens igår fick han frågor om den spanske mittfältaren.
Arsenaltränaren var inte så sugen på att ge några detaljer.
Men sade:
- Konversationerna mellan oss är privata. Jag vill inte berätta för er om den här privata konversationen med klubben. Klubben jobbar och har pratat med Sven, med Raul om olika möjligheter med spelare. De jobbar, men det är inte lätt att plocka in spelare som kan hjälpa till med stora insatser nu.

Men från Spanien kommer ena rapporten efter den andra att Suarez är väldigt nära en övergång till Gunners. Och journalisten Nico Schira skriver på Twitter att Barcelona gett "go-ahead" och att en övergång är nära.
Det som det snackas om nu är ett lån till sommaren med option på ett köp. Inte ett obligatoriskt.
Mundo Deportivo skriver att Suarez innan han lånas ut ska skriva på en ettårsförlängning med Barca utifall att. Sedan ska Arsenal slanta upp 2 miljoner Euro och vill han köpa 25-åringen i sommar kostar han 20 miljoner Euro.