Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny, Grimaldo, Carrasco, Özil och Tierney. De är med i dagens transfersvep.

Här är de senaste transferryktena

tor 28 mar 2019 kl 00:00

Özil, Mkhitaryan, Carrasco och Elneny. Det är några av spelarna som figurerar i dagens transfergenomgång.

Turkiska Besiktas vill värva Mohamed Elneny - det skriver Fotospor. Egyptiern har fått väldigt lite speltid sen Unai Emery tog över efter Arsene Wenger och det var snack om att mittfältaren skulle lämna i januari. Elneny kom till Arsenal 2016 från Basel och kostade £5 miljoner.

Arsenal ska försöka att offloada både Henrikh Mkhitaryan och Mesut Özil i sommar för att lätta på lönetrycket. Det skriver Mirror. Miki rapporteras ha en lön på £180 000 i veckan. Özil £350 000.

Metro skriver att Arsenal ska använda de minskade löneutgifterna på att plocka in Cagliaris Nicolo Barella och Celtics Kieran Tierney.

Gunners rapporteras ha lagt ett bud på £5 miljoner på den brasilianske talangen Gabriel Martinelli, det skriver Mirror. 17-åringen har nätat tio gånger för sin klubb San Paolo den här säsongen.

Arsenal och Juventus är två av klubbarna som är intresserade av Benficas 23-årige vänsterback Alejandro Grimaldo - det skriver Calciomercato.

Yannick Carrasco, som var högaktuell för Arsenal i januari, säger nu att gärna återvänder till Europa i sommar. Belgaren är i Kina och spelar och han medger nu att det jobbades på en transfer under vintern som inte blev av. Återstår att se om det blir aktuellt i sommar igen (Star).