Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolasinac är sugen på Champions League nästa säsong.

Kolasinac: "Vi är i en bra position"

fre 5 apr 2019 kl 13:39

Arsenal ångar på i Premier League - och Sead Kolasinac hoppas laget kan sy ihop säsongen med en Champions League-plats. - Stämningen på träningsanläggningen är riktigt bra, säger han.

Det är slutspurt i Premier League. Och det är nu det ska avgöras vilka lag som kniper Champions League-platserna och blir topp fyra i serien.
Arsenal har en god chans att nå sitt mål.
Men laget har en tuff avslutning med fem bortamatcher och två på hemmaplan kvar.
Inför mötet med Everton på Goodison Park på söndag har Sead Kolasinac snackat med Sky om läget.
- Vi är i en bra position för tillfället, säger han.

- Vi har spelat en del väldigt bra fotboll och blivit belönade med viktiga vinster. Stämningen på träningsanläggningen är riktigt bra. Vad vi gör nu är att titta på oss själva och vad vi kan göra. Vi vill ta så många poäng som möjligt. Vi har sju stora matcher kvar och vi vill få ut så mycket som möjligt så att vi kan vara kvar där vi är nu i tabellen.

Kolasinac säger dock att allt är möjligt. Han har själv blivit varse om det när han kollat på andra matcher på tv.
- Jag tittar på en del matcher och tänker "ett lag kommer enkelt att vinna det här". Sen kanske jag byter kanal och när matchen är slut läser jag att de har förlorat. I den här serien kan alla slå alla så det är svårt att säga hur det kommer att gå.

26 matcher har Kolasinac spelat den här säsongen. När han ska ge en recension av Unai Emery säger han:
- Han är en väldigt bra coach. Han jobbar mycket med oss tekniskt och visar analyser på video. Han tar upp saker som vi inte gör så bra, det hjälper oss framåt. Det är bra för oss att se vad vi kan göra bättre så att vi kan snacka om det och inte göra samma misstag i nästa match. Det fungerar bra för oss.