Medlemmar: 3066 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey tackade för allt stöd igår när han nu inte kan spela mer för Arsenal.

"Besviken att jag inte kan spela mer"

tor 2 maj 2019 kl 12:46

Säsongen - och tiden i Arsenal - är över för Aaron Ramsey. Skadan sätter stopp för mer spel. - Det gör mig ledsen att behöva säga att matchen mot Napoli var min sista i en Arsenaltröja, säger han.

Nyheten kom igår. Men var sannerligen ingen större skräll. Vi visste att Aaron Ramseys hanstringskada som han ådrog sig i returen mot Napoli kunde innebära att säsongen var över.
För så allvarlig var den.
Och nu visade det sig bli fallet.

Unai Emery snackade om det på gårdagens presskonferens och igår kväll skickade Ramsey ut ett meddelande själv på sociala medier.
Där skrev han:
"Det gör mig ledsen att behöva säga att matchen mot Napoli var min sista i en Arsenaltröja. Tyvärr drog jag på mig en skada där som gör att jag inte kan spela de återstående matcherna den här säsongen. Jag är verkligen besviken att inte kunna spela mer och kunna ge allt för klubben medan jag fortfarande är en Arsenalspelare. Tyvärr är det utanför min kontroll men jag vill säga tack till alla er fans för er support. Det har varit en resa, både på och utanför planen, och så mycket har hänt under elva år. Jag var en ung kille som kom och lämnar nu som en man, gift med tre barn och full av stolthet och goda minnen som jag kommer att bevara. Det kommer att bli känslosamt den här helgen och den sista hemmamatchen. Jag ser verkligen fram emot att få träffa er alla igen och från botten av mitt hjärta kunna tacka er".

Det snackas om att Arsenal kommer att ge både Ramsey och Petr Cech, som lägger av, en så kallad guard of honour på söndag i samband med matchen mot Brighton.