Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey fick ta emot fansens jubel efter matchen mot Brighton när han tackades av.

Ramsey: "Det var en känslosam dag"

mån 6 maj 2019 kl 09:16

Aaron Ramsey tackades av efter elva år i klubben igår. Sen sade walesaren: "Det har varit en känslosam dag".

I förra veckan blev det klart att Aaron Ramsey inte kommer att spela mer den här säsongen. Hamstringskadan som han ådrog sig mot Napoli kommer att hålla honom borta från spel - även om The Gunners skulle nå en Europa League-final.
Igår när laget spelade sista hemmamatchen så tackades 28-åringen av.
- Det har varit en känslosam dag. Jag har spenderat elva år av mitt liv här och det är så mycket som har hänt både på och utanför planen, sa han till Arsenal.com.

- Jag har verkligen växt upp här. Jag är bara tacksam för möjligheten att få spela för den här klubben under så lång tid. Jag har träffat så många fantastiska människor här, skaffa fantastiska vänner och att Arsene tog mig till klubben och gav mig den här chansen var väldigt speciellt. Att hålla i så här länge i en sådan här klubb är speciellt bara det. Det händer inte så ofta nu för tiden. Det är därför det är så känslosamt och varför våra band är så starka. Jag vill bara säga tack för all support genom åren. Det har varit några svackor, men många höjdpunkter.