Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Se Europa League-finalen tillsammans med andra Arsenalsupportrar!

Se Europa League-finalen med Arsenal Sweden

tis 14 maj 2019 kl 10:33

Arsenal är i en mycket efterlängtad europeisk cupfinal och Arsenal Sweden anordnar matchträffar runt om i landet.

Det är dags för final i Europa Leaugue och Arsenal Sweden anordnar matchträffar runt om i landet. Saknar du din egna matchträff och vill anordna någonting i din stad, maila lars.lundstedt@arsenal.se så hjälper vi er att komma igång! (Observera att du som vill arrangera en träff förstås ska vara medlem i Arsenal Sweden!)

Stockholm
Finalfest anordnas på samlingspuben The Flying Horse på Odengatan i Stockholm. Vi kommer att finnas på plats från klockan 18, och under kvällen erbjuder Flying Horse ett specialpris på cheesburgare och en Melleruds för 151 kronor alternativt halloumiburgare och en Melleruds for 161 kronor.

Vi kommer att arrangera ett quiz med fina priser, och vi kommer även att sälja lotter där du kan vinna en matchtröja signerad av Ainsley Maitland-Niles och intäkterna från lotteriet kommer vi att skänka till välgörande ändamål.

Till att börja med är anmälan öppen endast för medlemmar, så om ni är två eller fler medlemmar som vill komma på träffen så gör ni helt enkelt bara varsin anmälan. Då matchen har avspark 21.00 är evenemanget endast öppet för personer över 18 år. Har ni frågor eller funderingar så kan ni höra av er till lars.lundstedt@arsenal.se.

Anmäl er här på sajten!

Västerås
Finalträff i Västerås på All Star Bar på Stora Gatan 7! 

Bord är bokade från kl 20 och vi har till att börja med 30 platser. All Star erbjuder en meny där man kan välja mellan tre olika rätter varav en är en burgare och en är en kötträtt. Vegetariska och glutenfria alternativ går att lösa.

Har ni frågor eller funderingar så kontakta Linus Ekendahl på llinuseng@hotmail.com

Anmäl er här på sajten!

Skövde
Sista matchen för säsongen, Arsenal spelar final i Europa League mot Chelsea.

Självklart ser vi den tillsammans på O'Learys i Skövde. Eller hur?

Borden är bokade från kl 20.

Anmäl er här på sajten!

Varmt välkomna!