Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Denfensiven blir viktig för framgång mot Chelsea tror Mustafi.

Mustafi: "Vi är bra nog för att slå dem"

mån 27 maj 2019 kl 14:31

Europa League-final på onsdag. Shkodran Mustafi tror att mötet med Chelsea kommer avgöras på vilka som klarar defensiven bäst.

Arsenal och Chelsea har mötts två gånger den här säsongen. Båda i Premier League. Det första mötet vann Chelsea med 3-2. I norra London vann Arsenal med 2-0.
På onsdag är det dags igen.
Den här gången är final i Europa League i Baku.
Shkodran Mustafi tror att det kommer att bli en drabbning där de defensiva kvaliteterna kommer att bli avgörande.
- Det handlar om hur vi startar och vilket lag som kommer vara bäst organiserat. Vi känner varandra väl och spelar massor med matcher mot varandra. Vi vet vilka svagheter de har och de vet vilka svagheter som vi har. Det handlar om att göra minst misstag. Det kommer att bli tight, säger han.
- Men jag tror på mitt lag och alla spelare och jag själv tror att vi är bra nog för att slå dem. Även när du möter Chelsea och det är Europa League-final så kommer det att bli en annorlunda än de matcher vi spelat mot dem i ligan. Det kommer att bli en match där ett misstag kan straffa dig och är därför man måste vara försiktig.

Arsenal hade som mål innan säsongen att gå till Champions League. Det misslyckades i Premier League.
Men chansen finns fortfarande kvar om det blir seger mot Chelsea.
- Vi nådde inte dit vi ville vilket är en besvikelse. Men vi har fortfarande chansen i Europa League att nå dit vi vill. Och vinna en pokal dessutom, säger Mustafi.