Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal är helt klart på jakt efter Wilfried Zaha.

Arsenal lägger bud på Wilfried Zaha

mån 1 jul 2019 kl 20:37

Wilfried Zaha vill till Arsenal. Nu har The Gunners lagt ett öppningsbud på £40 miljoner.

Han är Arsenalsupporter sedan barnsben. Nu vill Wilfried Zaha få till drömflytten till norra London. Det har den 26-årige yttern gjort klart och tydligt.
Nu under eftermiddagen har The Gunners skickat iväg ett öppningsbud på ivorianen på £40 miljoner till Crystal Palace.
Det rapporterar både Sky och BBC.

Nu kommer Palace högst troligt att nobba budet då man värderar Zaha klart högre. Men Zaha vill till Arsenal och Unai Emery vill värva honom - frågan är bara vart detta tar vägen?
Zahas bror, Judicael, säger till Sky:
- Wilfried kommer alltid att hålla Crystal Palace och deras fans i högsta avseende och all support han fått av dem betyder väldigt mycket för honom. Men det är min brors dröm att få spela för Arsenal. Med tanke på allt som Wilfried har gett till Palace för att hjälpa dem att vara kvar i Premier League hoppas jag att Palace går med på en deal med Arsenal som tillåter Wilfried att fullfölja sin dröm och spela i Europa för den klubben han höll på sedan barnsben.

David Ornstein på BBC säger att Arsenal har en transferbudget på runt 45 miljoner pund och ska en affär bli aktuell måste Palace sänka sitt tilltänkta pris på Zaha. För utan investeringar eller spelarförsäljningar lär det bli tufft.
Men bollen verkar i alla fall vara i rullning.