Medlemmar: 3917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laca har tre år kvar på kontraktet med Arsenal, men det finns intresse från Spanien för anfallaren.

Spanskt intresse för Lacazette

tis 2 jul 2019 kl 12:20

Innan Europa League-finalen snackades det om att spanska klubbar var intresserade av Alex Lacazette. Nu är det dags igen.

Det är Yahoo Sport i Frankrike som rapporterar om att det finns spanskt intresse för Alex Lacazette. Man skriver inte vilken klubb det handlar om, men i slutet av maj snackades det om att både Atletico Madrid och Barcelona var på jakt efter strikern.
Då sade Laca: - Om klubben verkligen är nöjd med mig och jag är nöjd så kommer jag stanna. I Frankrike säger man att 27, 28 är de bästa åren i din karriär. Jag hoppas inte det är den sista bra säsongen jag har med Arsenal och jag hoppas bli bättre och bättre kommande år.

Det har ryktats att Lacazettes företrädare ska träffa Arsenal idag för att snacka framtid. Men enligt Get French Football News handlar den träffen inte primärt om det spanska intresset utan mer hur The Gunners ser på 28-åringen och hans framtid i klubben.

Lacazette blev förra säsongen framröstad till årets spelare på Arsenal.com. Anfallaren gjorde 19 mål på 49 matcher.