Medlemmar: 6286 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Faxe är tillbaka i Arsenal, 23 år efter han spelade för klubben.

"Faxe" ny chefsscout för Skandinavien

fre 12 jul 2019 kl 14:02

Han spelade i Arsenal mellan 1992 och 1996. Nu är John "Faxe" Jensen tillbaka som chefsscout för Skandinavien.

Danska Ekstrabladet skriver idag att John "Faxe" Jensen har fått jobbet som Chefsscout för Arsenal i Skandinavien. Den 54-årige före detta mittfältaren spelade för Arsenal mellan 1992 och 1996.
Faxe kallar anställningen för ett drömjobb.
- Efter mer än 20 år som tränare känner jag att jag har koll på fotbollsbranschen. Sen jag slutade i Fremad Amager har jag arbetat för en agentfirma i USA där jag scoutat spelare i Europa och speciellt Skandinavien. Det har varit enormt spännande. Nu ska jag fortsätta med det. I första hand ska jag hitta talanger till klubbens akademi, men på sikt hoppas jag kunna hitta spelare till A-laget också, säger han.

Som spelare var Jensen med och vann tre titlar med Arsenal. FA-cupen och Ligacupen 1993 och Cupvinnarcupen 1994.

Kommentarer

Bild för Andreas Näsström

Hur ska John Jensen känna igen talang när han ser den? ;)