Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal som vinnare av FAWSL säsongen 2018/19

Följ Arsenal Women kommande säsong

tis 6 aug 2019 kl 13:52

Arsenal stod som ligasegrare efter säsong 2018/19 och har ett spännande lag på gång inför premiären av FAWSL. Kommande säsong handlar om att försvara en titel - och nu kan du följa den resan helt gratis genom engelska fotbollsförbundets nya satsning.

Damfotbollen i England har gjort stora framsteg under de senaste säsongerna. Efter att Arsenal år efter år promenerat hem ligan och vunnit titlar både hemma och ute i Europa har konkurrensen nu ökat. När fler och fler klubbar satsar på sina damlag har också intresset ökat vilket inte minst märktes under VM i Frankrike i somras.

Nu gör engelska fotbollsförbundet en storsatsning på damfotbollen inför den kommande säsongen 2019/20. De kommer själva att sända samtliga 132 matcher i FA Women Super League den kommande säsongen i den nya tjänsten The FA Player. Tjänsten kommer att finnas tillgänglig från och med måndagen den 2 september och matcherna ska gå att följa både på webben och i den tillhörande appen som kommer finnas att ladda ned i Google Play och Appstore.

Matcherna kommer vara tillgängliga i hela världen utan kostnad vilket är ett stort steg framåt för de som vill följa Arsenals jakt på ytterligare en ligatitel kommande säsong.