Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Xhaka kommer missa några matcher. Mittfältaren drabbades av hjärnskakning mot West Ham.

Skadeläget inför Standard Liege

ons 11 dec 2019 kl 13:14

Det har varit ganska lugnt på skadefronten hela hösten. Men när Arsenal nu kliver in i det snärjiga jul- och nyårsschemat ser det inte alls lika bra ut.

Arsenal har idag skickat ut sin skadegenomgång inför torsdagens möte med Standard Liege i Europa League. Och det är en hel del spelare som nu kommer att missa matchen.

Hector Bellerin
Skulle ha spelat från start mot West Ham i måndags, men fick kasta in handduken på uppvärmningen. Hamstringsskadan satte stopp på spel och han kommer inte att resa med till Belgien. Kan bli aktuell för spel mot Manchester City på söndag.

Dani Ceballos
Är sedan mötet med Vitoria Guimaraes skadad och siktar på att vara åter i full träning i mitten av den här månaden.

Rob Holding
Har problem med en knäskada. Kommer inte spela mot Standard Liege. Målet är att vara tillbaka i full träning inom två veckor.

Nicolas Pepe
Fick en smäll på knät mot West Ham och är inte tillgänglig för spel i Europa League. Ses över inför söndag.

Kieran Tierney
Blev axelskadad på London Stadium i måndags. Arsenal har inte sagt så mycket mer än att han ska undersökas mer. Det finns dock ingen prognos när han är tillbaka. Risken är att han blir borta ett tag.

Granit Xhaka
Drabbades av en hjärnskakning mot West Ham när han fick en boll i huvudet. Kommer inte spela mot varken Standard Liege eller Manchester City.