Medlemmar: 5350 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Granit Xhaka inför matchen mot Bournemouth. Nu kan han vara på väg att lämna Arsenal.

Klubben meddelad - Xhaka vill till Berlin

fre 27 dec 2019 kl 10:32

Tecknen på att Granit Xhaka kommer lämna Arsenal blir fler. Nu har hans agent bekräftat att mittfältaren vill byta klubb.

Det har spekulerats om Granit Xhakas framtid i Arsenal sedan han under uppmärksammande former blev av med lagkaptensbindeln efter uppträdandet under matchen mot Crystal Palace. Schweizaren uppges vara mycket missnöjd över hur klubben svarade på händelsen och ska inte ha varit villig att be om ursäkt för händelsen. Nu kommer det tydligaste tecknet hittills på att han är på väg bort från Arsenal.

Hans agent Jose Noguera bekräftar för BLICK att han vill skriva på för Hertha Berlin.
- Jag kommer säga det rakt och ärligt; vi har kommit överens med Hertha BSC och vill åka till Berlin. Det är vad vi har sagt till Arsenals klubbchef Raul Sanllehi och sportchefen Edu - och även till nye tränaren Mikel Arteta, säger Noguera.