Medlemmar: 8698 st.

Här jagar Arsenal kvittering på slutet mot Derby County.

Oavgjort för U23 på kallt Meadow Park

lör 4 jan 2020 kl 00:30

Underläge 0-2. Men Arsenal kom tillbaka och grejade kryss i hemmamötet med Derby County.

Det var så kallt på Meadow Park att det krävdes en stund under värmeblåsten inne på toaletten i andra halvlek var att klara av de 90 minuterna. Steve Boulds gäng hade det mesta av det bästa av spelet första 45 minuterna, men det var gästerna, serieledande Derby County, som gick till pausvila efter ett sent straffmål. De hade också två bollar i stolpen, men även Arsenal hade ett par bra lägen.

Arsenal hade mycket boll i andra, men hade svårt att vaska fram klara chanser. Derby farliga i omställningarna och efter en timme var det 0-2. Nu gjorde Bould ett par byten och slängde in Sam Greenwood och Ben Cottrell. Det skulle ge resultat för Greenwood reducerade medan jag under några minuter försökte få tillbaka lite värme under ovan nämnda värmefläkt.
Det skulle bli 2-2 också innan det var slut.
Derbyspelaren Liam Thompson skickade bollen i eget mål efter Arsenaltryck.

Kan noteras också att både Gunnersaurus och Ian Wright fanns i publiken på Meadow Park i Boreham Wood.