Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolasinas kommer att missa några innan uppehållet.

Kolasinac borta till uppehållet

mån 20 jan 2020 kl 12:56

Det blir inget spel mot Chelsea för Sead Kolasinac. Det meddelade Arsenal idag.

Inför matchen mot Sheffield United i lördags sa Mikel Arteta så här om skadeläget för Sead Kolasinac: "Jag vet inte, doktorerna kollar honom. Han tränade som vanligt igår. Men han har haft lite problem, några småsaker som varit under säsongen, så vi får se hur det blir med honom, om han kan spela eller inte på lördag".
När laguppställningarna presenterades i lördags eftermiddag så fanns inte vänsterbacken med.
Och nu skriver Arsenal i sin skaderapport att 26-åringen kommer bli borta några veckor.
Den lårskada som Kolasinac har gör att han förväntas vara i full träning igen först efter matchen mot Burnley i början februari.

Inför mötet med Chelsea på tisdag kväll så meddelar klubben medicinska team att Reiss Nelson (hamstring), Calum Chambers (knä), Kieran Tierney (axel) och Pierre-Emerick Aubameyang (avstängd) kommer att missa matchen. Det finns även frågetecken för Sokratis. Greken missade matchen i lördags på grund av sjukdom.