Medlemmar: 6540 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lämnar Ceballos Arsenal i januari? Snacket i Spanien säger så.

Ceballos vill avbryta sitt Arsenallån

ons 22 jan 2020 kl 23:55

Dani Ceballos lån till Arsenal har inte blivit vad han hoppats på. Nu kommer rapporter från Spanien om att mittfältaren vill avbryta det.

Under hösten spelade Dani Ceballos 17 matcher för Arsenal. Sen kom skadan som han ådrog sig borta mot Victoria Guimaraes i Europa League. Det var i början av november.
Mot Manchester United på nyårsdagen var mittfältaren tillbaka på bänken.
Men spanjoren har inte spelat en minut för Arsenal sedan skadan i Portugal.

Ikväll kommer uppgifter från Spanien som säger att Ceballos är i kontakt med sin klubb Real Madrid om att avbryta lånet i norra London. 23-åringen vill få speltid så att han kan komma med i den spanska EM-truppen i sommar.
Det rapporterar spansk media.

Kommentarer

Bild för Davidsson och Mannen

Jag tycker detta är lite deppigt. För med tanke på vilken potential denna unge man har, hade detta låneår mycket väl kunnat vara en period där vi som klubb fått honom att känna att "här vill jag minsan spela och utvecklas". Hans relation till Zidane gör att han inte vill vara i Real så länge fransmannen bestämmer och jag tror att han, i Artetas händer, hade kunnat bli både väldigt bra och väldigt viktig för oss. För det är ju inte direkt så att truppen kryllar av kreativa 10:or eller B2B-mittfältare. Så lite smådeppigt att han, efter skadan och tränarbytet, inte fått chansen att slå rot. 

Bild för Jonas Eriksson

Jag hade stora förhoppningar om denna kille. Men kanske han inte är av rätta virket? Men en spelartyp vi behöver. 

 

Bild för Jonas S

Jag tycker inte vi riktigt sett sådär jättemycket av den här killen i Arsenal egentligen. Det finns väldigt begåvad en spelare där. Men han är nog väldigt rädd för att hamna med lite speltid innan EM. Han vill nog gärna se en riktig övergång från Real rätt omgående.

Problemet för honom är att Real ser att nivån finns där och att rika klubbar kan vilja betala en del för honom. Men nu har han varit lite i skym undan. Han måste nog visa vad han går för, för jag tror inte Real bara kommer ge bort honom billigt.

twitter.com/StockholmGooner

Bild för Ola Svärd

Har ju känts att han hamnat lite i frysboxen, har väl knappt ens varit uppe o värmt. Både Willock o Gendouzi går före. Jag tycker det är synd och aningen märkligt. Arteta måste försöka få med honom och tala honom till rätta, känns given på måndag om han är full fit.

"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it.”

Bild för Christian Vela

Han har funkat bra som inhoppare för att sätta fart på anfallet med sin kreativitet. Annars låter det lite som med Reyes att han inte trivs i England helt enkelt för speltid skulle han få bara han är skadefri.

Bild för Vicious

Alltid lika märkligt när spelare man tycker skulle kunna tillföra laget en hel del hamnar i frysboxen medan spelare som man inte tycker tillför ett skit får spela match efter match. Det måste hända otroligt mycket på träningarna som vi aldrig får vetskap om. Ceballos måste visa dålig attityd där eller nåt. Nånting måste det ju vara. Annars har han ju alla verktyg för att bli en Arteta-favorit.

#AllIn

Bild för Jonas S

Valencia verkar jaga honom nu enligt Madrid-tidningar. Vet inte hur dessa låneaffärer brukar fungera. Men lite irriterad blir man allt om det avbryts halvvägs. Allt känns väldigt bortkastat i så fall.

Har vi någonsin gjort en bra lånedeal?

twitter.com/StockholmGooner

Bild för Jonas Eriksson
Jonas S wrote:

Valencia verkar jaga honom nu enligt Madrid-tidningar. Vet inte hur dessa låneaffärer brukar fungera. Men lite irriterad blir man allt om det avbryts halvvägs. Allt känns väldigt bortkastat i så fall.

 

Har vi någonsin gjort en bra lånedeal?

 

vi lånade ju in Kim. ;)

 

Bild för Byarum
Jonas Eriksson wrote:
Jonas S wrote:

Valencia verkar jaga honom nu enligt Madrid-tidningar. Vet inte hur dessa låneaffärer brukar fungera. Men lite irriterad blir man allt om det avbryts halvvägs. Allt känns väldigt bortkastat i så fall.

 

Har vi någonsin gjort en bra lånedeal?

 

vi lånade ju in Kim. ;)

och han slog in en straff.....

Bosse

Bild för Fredde

Inget för oss om han gör verklighet utav det. En större personlighet ser till att kriga till sig en plats när han väl får chansen och på träningar. Han är hos Arsenal, vi garanterar inte någon speltid om du inte tillför något varken långsiktigt eller kortsiktigt. Kommer bara på Burnley hemma där han var riktigt bra, annars har han varit en i mängden vad jag kan komma ihåg. 

Vi återkallade Eddie av den anledningen, han levererade dock när han fick speltid i form av inhopp och i u-21landslaget. Han borde ha fått spela mer. Med Ceballos har jag inte alls den känslan.

You win some, you draw some

Bild för Jonas S
Byarum wrote:
Jonas Eriksson wrote:
Jonas S wrote:

Valencia verkar jaga honom nu enligt Madrid-tidningar. Vet inte hur dessa låneaffärer brukar fungera. Men lite irriterad blir man allt om det avbryts halvvägs. Allt känns väldigt bortkastat i så fall.

 

Har vi någonsin gjort en bra lånedeal?

 

vi lånade ju in Kim. ;)

och han slog in en straff.....

Sorry! Glömde Kim. Har var skitbra och hade inte ens brytit ryggen :)

twitter.com/StockholmGooner